Proizvodi

Prodajni programi

Elta 90 grupacija ima kontakte, saradnju i distributerske ugovore sa velikim brojem istaknutih evropskih i svetskih proizvođača laboratorijske opreme, medicinskih sredstava i dijagnostičkih reagenasa. Svi članovi grupacije dele međusobno svoja iskustva i kontakte, tako da imamo najšire mogućnosti za snabdevanje bilo kojom opremom, uz kritički osvrt i ekspertsko mišljenje o konkurenciji, jer imamo veliku bazu znanja o konkurentnim proizvodima.

Sa punim poverenjem se možete osloniti na naše predloge, bez obzira da li tražite vrhunsku opremu za postizanje vrhunskih rezultata – ponudićemo opremu kompanije koja je na vrhu liste najpametnijih kompanija na svetu, ili jednostavnu opremu koja treba da ispuni kratkoročne ciljeve. I sve što je između.

Genetika i molekularna biologija

Molekularna genetika je jedna od najuzbudljivih istraživačkih oblasti današnjice, počev od sekvenciranja nove generacije, pa sve do ciljanog editovanja genskih sekvenca. Ova nauka se intenzivno razvija nakon otkrivanja strukture molekula dezoksiribonukleinske kiseline (DNK), od kada je pronašla primenu u mnogim oblastima.

Više…

Dijagnostika i mikrobiologija

Era dijagnostike i mikrobiologije je započela otkrićem Luja Pastera koji je prvi uočio postojanje aerobnih i anaerobnih mikroorganizama. To otkriće je dovelo do krupnih pomaka u dijagnostikovanju bolesti, praćenju razvoja bolesti i sticanju imuniteta i time otvorilo put za dalji razvoj inovativnih laboratorijskih sistema.

Više…

IVF – vantelesna oplodnja

Naš tim sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti, sa iskustvom prikupljenim kroz uspešan rad sa klinikama širom regiona, predstavlja idealnog partnera za razvoj vaše laboratorije.

Više…

Farmaceutika

Farmaceutska industrija je jedna od najstrože regulisanih industrija i kao takva veoma zahtevna u izboru opreme za proizvodnju, kontrolu kvaliteta i distribuciju humanih i veterinarskih lekova i medicinskih sredstava. Ta oprema treba da bude vrhunskog kvaliteta, pouzdana i sigurna, i mora da je prati vrhunski servis i stalna posleprodajna podrška.

Više…

Opšta laboratorijska oprema

Bilo da radite u medicinskoj, naučno-istraživačkoj, razvojnoj ili kontrolnoj laboratoriji u industriji, potrebna vam je ista ili slična oprema za pripremu, obradu i čuvanje različitih vrsta uzoraka.

Više…

Opremanje

U mogućnosti smo da vam ponudimo kompletno opremanje laboratorija po sistemu „ključ u ruke“ uz poštovanje pravila tehnologije medicinskih, hemijskih i mikrobioloških procesa koji karakterišu specifične delatnosti

Više…