Altus Science je proizvođač sertifikovanih referentnih materijala (CRM), fokusiran na CRM za Ukupni Organski Ugljenik (Total Organic Carbon – TOC) i Konduktivitet. Nudimo kalibraciju, validaciju i potrošni materijal za sve proizvođače TOC analizatora.

Prepoznajemo važnost visoko kvalitetnih CRM-ova. Posedujemo niz analitičkih instrumenata koji se koriste u procesu verifikacije. Altus Science je nezavisna kompanija u privatnom vlasništvu. Trudimo se da odgovorimo na zahteve kupaca i nudimo tehničku podršku.
Altus Science je počeo da posluje u 2012. godini i, istovremeno sa obezbeđivanjem  CRM-ova za potrošačime, uložio je napor u izgradnju i implementaciju sistema upravljanja kvalitetom (QMS). Uspešno smo ocenjeni od UKAS-a i akreditovani kako za ISO 17025 i tako i za ISO Guide 34 usaglašenost sa standardima u julu 2013. Kultura kvaliteta je temeljna osnova našeg poslovanja, a mi delujemo po slovu i u duhu našeg QMS-a.

Na lokaciji Manor Park blizu Liverpula, Altus Science proizvodi u strogo kontrolisanom proizvodnom pogonu. Dnevne isporuke zakazujemo kod prevoznika koji isporučuju robu širom sveta. Za artikle na zalihama, nudimo isporuku sledećeg dana za većinu  zemalja EU.